Leefstijlcoach Meppel

Individuele begeleiding

Kennismakingsgesprek.

In een kort vrijblijvend gesprek (15 min) maken we kennis met elkaar en bespreken we wederzijdse verwachtingen. Ook bespreken we hoe het coachtraject er globaal uit gaat zien.

Intakegesprek

De begeleiding start met een intakegesprek om informatie uit te wisselen. In dit gesprek bespreken we samen je huidige leefstijlgedrag. Ook praten we over de motivatie tot veranderen, overtuigingen, belemmeringen en de persoonlijke voorkeuren. Nadat we dit alles hebben besproken stellen we gezamenlijk jouw doelen op. Samen kijken we in welke vorm leefstijlcoaching je hierbij kan helpen en ondersteunen. Coaching vindt plaats aan de hand van een plan van aanpak afgestemd op je persoonlijke situatie en voorkeuren. Met praktische opdrachten en tips ga je thuis aan de slag. Bij het eerste bezoek zal al direct een eerste aanzet tot veranderen worden ingezet.

Vervolggesprekken

Tijdens de gesprekken, bespreken we de voortgang, de successen maar ook de terugvallen. We kijken wat mogelijk verbeterd moet worden, wat jij daarvoor nodig hebt om terugkerende patronen te doorbreken. Verandering van leefstijl heeft tijd nodig en vraagt energie, inzet en maatwerk.