Leefstijlcoach Meppel

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach richt ik mij op gedragsverandering ten aanzien van voedings- en bewegingspatronen met als doel te komen tot een actievere en gezondere levensstijl. Ook het verminderen van stress en het zorgen voor voldoende ontspanning spelen hierbij een rol. Het helpt de balans in je leefstijl te herstellen. Door middel van gesprekken, oefeningen en opdrachten gaan we gezamenlijk op zoek naar antwoorden in jezelf. Op weg naar een zelfbewustheid, die je helpt om gemotiveerd en vol overtuiging je doelen te bereiken.

Goede Intenties

Vaak heb je goede voornemens en de wil om te veranderen, maar blijkt het vaak erg lastig om gedrag blijvend te veranderen. Bij leefstijlcoaching werk je aan het vergroten van kennis, bewustwording en het aanleren van vaardigheden om deze kennis in de praktijk om te zetten. Samen met jou bekijken we hoe eigen mogelijkheden zo optimaal worden benut. Daarnaast ondersteun ik jou bij het organiseren van sociale steun uit de omgeving, het zien van mogelijkheden en stimuleren van doorzettingsvermogen.

Patronen doorbreken

Door voorlichting, individuele begeleiding en advies op maat werken we samen aan het doel om ongezonde patronen te doorbreken. Praktische opdrachten en tips ondersteunen en vergemakkelijken het proces van verandering naar een beter leefpatroon. Door stap-voor-stap veranderingen in eet- beweeg- en leefpatroon te maken ga je op een gezonde en prettige manier meer genieten van het leven.

Maatwerk

Als leefstijlcoach ondersteun, enthousiasmeer en motiveer ik je tijdens de weg naar jouw gezonde leefstijl. Samen op zoek naar oplossingen die voor jou werken. Naar de gezonde leefstijl die het beste bij je past en makkelijk toepasbaar is in je dagelijkse leven. Door dit maatwerk zul je merken dat het makkelijker voor je zal zijn deze nieuwe levensstijl te behouden.

Inzicht

Inzicht krijgen in wat eten, beweging en gemoedstoestand met je doen zorgen ervoor dat je het heft in eigen hand kunt nemen en gaat genieten van een gezonde leefstijl. Kortom, jij gaat leren om de leiding over je leven, lichaam en gewicht terug te krijgen en de regie te nemen naar een gezonde leefstijl.