Leefstijlcoach Meppel

Mijn missie is mensen te bemoedigen en bewust te laten ervaren, dat zij zelf in staat zijn verantwoordelijkheid te nemen om hun leefstijl te veranderen naar een vitale en gezonde leefstijl. Zij ontdekken hun eigen krachten.
Ik geniet van leefstijlcoaching, omdat ik mensen op zie bloeien als ze zelf het heft in handen nemen. Ze komen weer in balans met zichzelf, ervaren meer rust, voelen zich fitter en zien meer mogelijkheden in hun leven.

Ik zie mijn eigen lichaam als een huis dat permanent in de steigers staat. Er gebeuren continue werkzaamheden om het gebouw in optimale conditie te houden. Door zelf mijn fysieke, mentale en emotionele gezondheid zo optimaal mogelijk te houden, kan ik vooral de risico’s op ziektes verminderen. Je krijgt in het leven natuurlijk nooit garanties, maar voorkomen is beter dan genezen. En alle kleine beetjes helpen.

Benut mogelijkheden, tref verstandige maatregelen en sta positief en krachtig in het leven.

Door mensen met leefstijlcoaching in beweging te zetten, leren ze wat gezonde keuzes zijn en hoe beter voor zichzelf te zorgen. Door het inzicht in zichzelf te verhogen, stoppen ze te doen wat allerlei “goeroes” zeggen en laten ze zich niet meer door “hypes” leiden, maar blijven met beide benen stevig op de grond staan.

Door open, eerlijk, betrokken en enthousiast te coachen, steun ik mensen om te komen tot het maken van eigen keuzes om gezonder te leven, zodat zij trots op zichzelf zijn.Vriendelijke groeten van Janneke Krijger

Afgestudeerd leefstijlcoach (post-HBO)
Aangesloten bij de beroepsvereniging BLCN